MBO studenten. 

Reguliere MBO studenten moeten lesgeld betalen, dit wordt door de rijksoverheid bepaald. Deze bedragen zijn van toepassing op alle MBO opleidingen en dus ook voor de MBO opleidingen gegeven in het ACC. 

MBO studenten ontvangen voorafgaand aan een schooljaar een boekenlijst. Omdat er binnen het ACC gebruik wordt gemaakt van E-books dienen de studenten een laptop te bezitten. Ook moeten de studenten een aantal persoonlijke beschermings middelen kopen voordat zij praktijk opdrachten mogen uitvoeren in de Hangaar, dit is allemaal voor hun eigen veiligheid. Na het betalen van de E-books (zoals vermeld op de boekenlijst) hebben de studenten onbeperkt toegang tot het (digitale) praktische en theoretische lesmateriaal benodigd voor de opleiding. Updates, correcties en veranderingen in het lesmateriaal zijn dus ook altijd direct beschikbaar voor de studenten. Daarnaast worden er voor een aantal vakken nog hard-copy boeken gebruikt, zoals vermeld op de boekenlijst.

 

Theorie Boeken en Part-66 Module Examens.

Personen die geen regulier MBO onderwijs volgen bij het ACC, kunnen wel E-Bools en Part-66 Module examens kopen. Alle prijzen zijn in Euro's, exclusief BTW en onder voorbehoud van typefouten. Klik op de prijs van het E-book voor het kopen en downloaden van het E-book via het E-training platform van Holland Aviation Consultancy & Engineering (HACE). Het kopen van de E-Books geeft het recht om gedurende een periode van 6 maanden de boeken te downloaden en geeft geen recht op updates na deze periode.

 

Om je E-books via Holland Aviation Consultancy & Engineering (HACE) te kopenklik hier

Om je voor een Part-66 Module examen te registreren, klik hier.